CORONA UPDATE Jacki Collet Shopping Days

Ondanks de verstrengde maatregelen ben je nog steeds van harte welkom voor jouw Private Shopping Experience in Jacki Collet - The Gallery aan de rand van Park spoor Noord in Antwerpen, met stip de meest relaxte locatie van de hele stad!
En dat mag je best letterlijk nemen. Jacki Collet - The Gallery ligt niet in een winkelstraat, maar in een bijzonder rustige, vernieuwde volksbuurt met hele brede voetpaden en een weids uitzicht over het park. Met ademruimte en een onmiskenbaar vakantiegevoel. De kans dat je er iemand tegen het lijf loopt, is zo goed als nihil. Alles samen uiterst geschikt om met een gerust gemoed te shoppen in deze rare tijden (check de video!).
Draag een mondmasker, ontsmet je handen en kom bij voorkeur alleen, hoogstens met 2. Je mag rekenen op professioneel advies en een eerlijk gedacht. Wees gerust, Jacki Collet trekt u nooit zomaar wat aan. Ah nee. Gij zijt een ambassadrice van haar ontwerpen, ze heeft er dus alle baat bij dat gij eruitziet als om door een ringetje te halen. Zeg dat Jacki Collet het gezegd heeft.

Toch in gezelschap? Stuur het eropuit in het park of placeer het op het terrasje naast de deur terwijl jij shopt. Ieder op zijn gemak dus.

*Tip voor wie toch nog twijfelt: tot nader order springt het virus niet op of in je auto van zodra je de stad nadert 

Populaire posts