STOCKVERKOOP JEWELLERY BY ELKE PEETERS

Beste liefhebbers van edele schoonheid,

met spijt in het hart, maar om actuele redenen die ons allen in de ban houden, verschuif ik alle afspraken in het atelier naar een latere, nog onbepaalde datum. Omdat uw en mijn gezondheid onbetwiste prioriteiten zijn, betekent deze beslissing zoveel als een lege agenda voor de komende weken, en dus een onzeker inkomen voor de volgende maanden. En dat is écht geen fijn vooruitzicht voor een gedreven, zelfstandige designer als ik. Mijn maag ligt ervan in de knoop. Al de hele week lang. Werkelijk. 


Daarom heb ik besloten om mijn goeie ouwe stockverkoop weer open te stellen voor wie zijn of haar goed hart wil laten spreken en graag een stukje draagbare kunst wil aanschaffen aan een zoete prijs. Ook wie in de nabije of verre toekomst iets te vieren heeft en een uniek juweel zoekt voor zichzelf en/of een geliefde kan zich gedurende 3 x 3 dagen (of op aanvraag) helemaal laten gaan in deze stockverkoop.

Wanneer?
15 tot 17 maart 2020
22 tot 24 maart 2020
29 tot 31 maart 2020

Alle gepresenteerde juwelen zijn creaties van Elke Peeters uit de periode tussen 2006 tot 2017, stuk voor stuk met heel veel liefde en vakkennis gemaakt uit massief zilver en afgewerkt met edelstenen en parels van de beste kwaliteit in hun categorie. Ieder juweel wordt verkocht voor slechts € 200 per stuk, ongeacht de grootte, de oorspronkelijke prijs of de uniciteit. De verzendkosten zijn gratis, en een attentie van het huis krijg je er zomaar bovenop.

Hoe ga je te werk?
Maak je keuze uit de lijst die je hier vindt. Stuur vervolgens een mail met de beschrijving van je keuze(s) en het correcte verzendadres naar elke@welove. Daarna ontvang je het rekeningnummer waarop je kan betalen. Vermeld gerust of een pakje dringend is of niet, zodat ik de tripjes naar het postkantoor kan beperken tot het absolute minimum.

Kiezen, passen en kopen kan momenteel niet in de showroom. Bestellen doe je dus enkel online. Aanpassingen (indien realistisch en aan een nader te bepalen meerprijs) zijn mogelijk zodra deze gezondheidscrisis achter de rug is. De stockverkoop loopt 3 x 3 dagen, alsook op aanvraag. Weg is weg, op is op!

Liever een cadeaubon? Dat is àltijd mogelijk (ook voor de workshops www.dinnering.be). Bezorg me het bedrag dat je graag wil spenderen, samen met het correcte verzendadres. Na betaling stuur ik de bon op. Onbeperkt geldig én voorzien van een feestelijke strik. Wat wil je nog meer?

Iets uit de nieuwigheden misschien? Ontdek heel veel nieuwe ontwerpen op www.elkepeeters.com en www.jackicollet.com. Meer info bekom je via mail. 

Alvast hartelijk dank voor jullie steun, beste liefhebbers van edele schoonheid. Ik reken op jullie solidariteit.

Blijf bovenal gezond, take care!

xxx,
Elke Peeters
Designer

+32 (0)479 63 30 41

#thankyou #supportasmallbusiness #shoplocal #madeinbelgium #lovelife

*We geven geen geld terug. Een aankoop omwisselen voor een cadeaubon of een ander stockjuweel kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Populaire posts