zondag 7 mei 2017

We love: lentenieuws!

Beste liefjes,

zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben, is het hier een tijdje stil geweest, maar dat betekent niet dat Mme Butterfly niets gedaan heeft. Helemaal niet. Wel integendeel! 

De nieuwe collectie exclusieve juwelen van Jewellery by Elke Peeters staat intussen te pronken op de website, er zijn nieuwe DinnerinG-data vastgelegd, op een tweede, gloednieuwe locatie bovendien, én je lievelingsblog is opgetuigd met een heerlijk nieuw artikel van de hand van Jan Walgrave, de man die alles weet over historische juwelen. 

Daarnaast hebben we de data geprikt voor de jaarlijkse stockverkoop van unica en laatste stuks uit onze juwelencollecties, de ontwerpen gemaakt voor een volgende reeks precieuze kleinoden en ons verdiept in nieuwe porseleinen juwelen voor Mme Butterfly

Alsof dat nog niet genoeg is, realiseerden we in één moeite de herfst/wintercollectie van Jacki Collet. Goed voor 100 % Belgische mode, gesneden op maat van pretentieloze vrouwen. 

Anders gezegd, zet je schrap voor héél veel nieuwigheden en fijne buitenkansen. Alles te bewonderen, te kiezen, te passen en te koop op een sfeervolle locatie die onthuld zal worden in onze volgende post die je begin juni mag verwachten. Noteer alvast: eerst is eerst, op is op!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten