donderdag 9 februari 2017

WIN WIN WIN! Sweet Love

Mme Butterfly heeft sinds kort een nieuwe lieveling in het rijtje thee dat het Franse Kusmi Tea presenteert. Blue Detox heet de samenstelling die een ferme vleug ananas combineert met groene thee, maté en verschillende kruiden zoals munt, rooibos, guaranazaden, brandnetel en zonnebloemblaadjes. Klinkt ongetwijfeld als een ratjetoe voor wie deze ingrediënten slechts leest, maar is het in geen geval voor wie ze ruikt én proeft. Want lekker smaakt het aftreksel zeker. Het is kortom een vierde favoriet die ze graag toevoegt aan haar collectie kleurige, barokke blikken in de keukenkast, naast de BB Detox (met paardenbloem en een vleug pompelmoes), Euphoria (met chocolade en stukjes sinaasappelschil) en de speciale verjaardagseditie Tsarevna (kruidige zwarte thee met sinaasappelschil). 

Mme Butterfly is ronduit verzot op Kusmi Tea’s verrassende melanges die intussen hun 150ste verjaardag vieren. Vandaar dat ze erg blij is met het nieuws dat dit merk nog tot en met 15 april 2017 een stek heeft in Maasmechelen Village. Niet omdat het haar geliefde shoppingparadijs is, wel omdat ze dan een reis naar Parijs uitspaart om haar voorraad aan te vullen. (Begrijp haar niet verkeerd, Mme Butterffly is wég van de Franse hoofdstad, maar ge weet wel hoe dat doorgaans gaat; de realiteit strookt niet altijd met de reisplannen van het moment. En zonder goeie thee in huis zitten is nu eenmaal geen manier van doen.)

Omdat we intussen al halfweg februari zijn en de geplande workshops (over de basisregels voor een perfect kopje thee over de verschillende soorten (witte, groene, zwarte en oolong) tot leuke verhalen over de rijke internationale cultuur) die de bekende Rotterdamse theemeester Jinai Looi zou geven reeds voorbij zijn, wil ze jullie toch nog de kans bieden om te genieten van een mengeling die de naam Sweet Love meekrijgt, verpakt is in een knalroze blik en bestaat uit zwarte thee die afgewerkt wordt met zoethout, kruiden, guaranazaden, roze peper en een snuif sterrenstof voor de magie. En nu komt het mooiste stuk van het hele verhaal: je kan deze 125 g aromatische liefde ter waarde van € 16,50 gewoonweg winnen! 


Wat moet je doen? Stuur tot en met middernacht van zondag 12 februari 2017 je contactgegevens (naam, adres en e-mail) naar elke@welove.be, samen met de allerbeste reden van de wereld waarom jij deze thee zo graag wil. Met wat geluk vind je het cadeau op Valentijn in de brievenbus.

Tip voor wie komende zondag bot vangt: de Kusmi Tea pop-up schrijft een wedstrijd uit (tot 15 april 2017) waarbij je kans maakt om één jaar gratis thee te winnen. Voor meer info en deelname kan je terecht in de pop-up in Maasmechelen Village.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten