dinsdag 10 januari 2017

Ontmoet Mme Butterfly in levende lijve!

Op zondag 22 janauari 2017 bent u tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom in brasserie-restaurant Pastinaak om de lente- en zomercollectie 2017 van het gloednieuwe dameslabel Jacki Collet te ontdekken, te bekijken, te passen en in primeur te bestellen onder het genot van een lekkernij van het huis.
Ook Mme Butterfly zal u die dag verleiden met haar porseleinen juwelen met een hart en ziel. Zij ontwikkelde een tere beeldtaal die resulteert in juwelen die stuk voor stuk met de hand gemaakt worden in haar ateliers in België. Met de grootste zorg, een goed oog voor detail en heel veel liefde voor het vak. Meer over Mme Butterfly vindt u hier en hier
Over Jacki Collet
Jacki Collet ontleent haar identiteit aan ingetogen snitten, sterke pasvormen en mooie stoffen die garant staan voor een heerlijk draagcomfort zonder in te boeten aan goede smaak. 
Het geselecteerde kleurenpalet voor de lente en zomer van 2017 is zacht, sober en uitgesproken vrouwelijk met een waaier van donkerblauw, crème, zoet roze, oranje, khaki en mint voor een frisse toets. De stoffen worden bij voorkeur geweven in Italië en overtuigen door hun schoonheid en hoogstaande kwaliteit. Opmerkelijk is de mogelijkheid om eindeloos te combineren en een variatie aan looks samen te stellen.
De creaties van Jacki Collet worden stuk voor stuk met veel liefde en aandacht voor het traditionele kleermakersvak bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in onze ateliers in België. Geen wonder dus, dat deze collectie bewust en tijdloos in het leven staat, steevast met het oog op de toekomst gericht. Anders gezegd, net zoals Mme Butterfly staat Jacki Collet voor 100 % Belgisch, 100 % liefde.
Waar? Brasserie-restaurant Pastinaak, Herentalsesteenweg 67, 2270 Herenthout. Gelegen nabij de afrit Herentals industrie op de E313 Antwerpen - Hasselt, met ruime parking achteraan.
Om een vlot verloop van deze namiddag te kunnen garanderen, vragen wij om uw aanwezigheid te bevestigen op info@welove.be of op het telefoonnummer 03/297 41 53.
Graag tot dan, beste liefjes!
XXX,
Love life, 
love Mme Butterfly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten