vrijdag 27 januari 2017

Gekust

Wie op tijd en stond een oog laat vallen op deze blog weet dat Mme Butterfly graag verleid wordt door een lekker geurtje in een poëtische verpakking. Een tijdje terug werd ze opnieuw bekoord. Een prachtig plaatje van Daisy, een klassieker van Marc Jacobs, viel in heur mailbox. Voor de gelegenheid uitgevoerd in vurig roze en voorzien van grote plastieken madeliefjes met glanzende gouden harten. Zoveel zoetigheid in één flesje, dat schreeuwde om een proef op de huid.

En ziehier, Mme Butterfly’s gedacht over de Daisy Kiss Edition, een product dat speels oogt en ruikt naar serieuze vakkennis en heel veel bloemen. Om te beginnen laat de naam van deze telg uit het Marc Jacobs-gamma weinig aan de verbeelding over. Of net heel veel. Het is maar hoe je het bekijkt. Een eerste indruk haalt het geurtje uit een sappige combinatie van grapefruit, abrikoosnectar en bedauwd viooltje met witte pioenroos en roze roos. Afronden doet het met helder en romig cederhout en een schijn van musk. 

Wie daarbovenop houdt van kersenbloesem, zwarte bes en sandelhout kiest voor de variatie Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Kiss Edition. Ben je voor een iets fruitigere versie, dan is de Daisy Dream Marc Jacobs Kiss Edition een aanrader. 
Vanaf februari 2017 zijn deze welriekende hebbedingen verkrijgbaar bij de geautoriseerde Marc Jacobs Fragrances parfumerieën en warenhuizen. 

Advies verkoopprijzen:
Daisy Marc Jacobs Kiss Edition, 50 ML € 73,33
Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Kiss Edition 75 ML € 75,56
Daisy Dream Marc Jacobs Kiss Edition 50 ML € 73,33

xxx,

Love life,

love Mme Butterfly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten