maandag 5 september 2016

We love: teder peper


Geef Mme Butterfly een plaatje van een wondermooie flacon in intrigerende kleuren en ze ruikt een tip om te delen met jullie, beste liefjes. Zo raakte ze in de ban van een flesje dat hemelsblauw combineert met transparant robijnrood, glanzend goud en pretentieloos wit. Van Miu Miu, een label dat iedere fashionista herkent als Italiaans, stijlvol en behoorlijk prijzig. Om dat laatste euvel te omzeilen, brengt zowat ieder zichzelf respecterend modemerk een cosmeticalijn uit. Een slimme zet, op maat van iedereen die zich wel eens een stukje onvervalste glamour wil permitteren. En voilà, enkele dagen later trof Mme Butterfly het flesje in haar brievenbus, klaar om te testen en jullie over heur gedacht te vertellen.

Miu Miu Perfumed Hair Mist, kost € 43 voor 30 ml


Laat dat gedacht slechts klaar en duidelijk zijn: héérlijk. Betoverend. Mysterieus ook. Teder lelietje-van-dalen wordt gecombineerd met iets peperachtig dat Miuccia Prada graag Akigalawood noemt. Het geurtje luistert naar de naam Miu Miu Perfumed Hair Mist, is lichter dan het oorspronkelijke eau de parfum dat gelanceerd werd in het begin van 2016 en kost € 43 voor 30 ml. Voor wie zich graag wentelt in weelde is er het badschuim, Miu Miu Bubble Bath, 200 ml voor € 35. Wie er écht geen genoeg van krijgt, gaat meteen voor de hele Bath & Body Collection die bestaat uit onder andere de Miu Miu Shower Gel, de Miu Miu Body Lotion en de Miu Miu Body Cream. 

Miu Miu Bubble Bath, 200 ml voor € 35Verkrijgbaar vanaf begin september 2016 bij de geautoriseerde Miu Miu Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten