dinsdag 6 september 2016

Mme Butterfly, porseleinen juwelen en objecten met een hart en een ziel. Handgemaakt in België, voor en door blije mensen

Beste liefhebbers van tere schoonheid,

het was alweer een boeiende zomer voor Mme Butterfly, boordevol sprankelende ontmoetingen, pittige ideeën en, niet het minst, héél veel nieuwe creaties. Met de herfst in aantocht is het dan ook stilaan tijd om de ovens te ontsteken en jullie mooiste bestellingen klaar te maken voor een geslaagd najaar en een magisch eindejaar.
Mme Butterfly pakt uit met een twintigtal nieuwe halsjuwelen, armbanden en oorbellen in maagdelijk wit porselein. Geen tierlantijnen voor deze delicate schoonheden, wel een krachtige lijnvoering die zowel tooit als fascineert. Naar goede gewoonte staat hedendaags design centraal, net zoals het gevoel voor zeggingskracht, kwaliteit en de onverminderde liefde voor het materiaal. Aandacht voor details is als vanzelfsprekend.
De objecten die Malanka Lannoyé realiseert voor Mme Butterfly zijn gebaseerd op fraaiheden uit de natuur. Denk aan zwaluwen, wolken en boomschors. Schijnbaar nonchalant in beeld gebracht, nooit volmaakt. Haar ontwerpen zijn altijd gracieus en steevast vervaardigd met een onmetelijke vakkennis in het achterhoofd. Imperfect design kan je het noemen. De hand van de meester stuurt naar ‘fouten’ om van te houden. En laat het net deze onbevangenheid zijn die de identiteit van Mme Butterfly bepaalt. Daarom is ieder stuk uniek. Als geen ander.

Hebben onze wegen elkaar gekruist? Vraag dan hier om onze catalogus, of maak een afspraak voor een bezoekje aan Mme Butterfly’s atelier & showroom in Borgerhout of een presentatie in jouw winkel.

Heel graag tot gauw!

Love life, 
love Mme Butterfly,
xxx

Contact:
Elke Peeters
T: +32 (0)3 297 41 53

Mme Butterfly is een concept van de Belgische juweeldesigner Elke Peeters. Behalve ontwerpster van unieke, hedendaagse juwelen is zij ook het hart en de ziel van deze tere collectie keramische juwelen en objecten. Ieder stuk wordt met veel liefde en met de hand gemaakt in de ateliers van Mme Butterfly in België. Imperfecties en onregelmatigheden maken deel uit van de identiteit van het merk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten