donderdag 4 augustus 2016

We love: functionele schoonheid

Mme Butterfly vond een berichtje met een voorstel in haar mailbox. Of een puntenslijper haar kon bekoren, was de vraag. Mja. Een ding dat doorgaans een noodzaak is in haar atelier. Erg praktisch, meestal onvindbaar op momenten die ertoe doen. Kwam het bericht niet van haar favoriete merk kleurpotloden, ze zou er hoogstwaarschijnlijk geen verdere aandacht aan besteden. Mààr, uiteraard is er een maar. En een heuse crush, dat ook. Want zuivere schoonheid in combinatie met een functioneel kantje laat Mme Butterfly niet zonder meer aan zich voorbij gaan. Kijk, bewonder en gebruik. Veel meer moet dat niet zijn in het leven van een designer.


Caran d’Ache – al meer dan tachtig jaar de Zwitserse producent van hoogwaardige schrijfinstrumenten voor generaties van schoolkinderen, kunstenaars en schrijvers – maakt ontwerpen, tekenen en kleuren nu nog leuker met deze eyecatcher van een puntenslijper. Als Limited Edition is deze must have er nu voor iedere creatieveling in een extra elegante uitvoering met een matrode laklaag. De kleur van de liefde – voor iedereen met liefde voor kleur.  

Van deze Limited Edition ‘Matterhorn’-puntenslijper zijn slechts 4.478 stuks beschikbaar, wat symbool staat voor de hoogte van de legendarische berg de Matterhorn in Zwitserland. Het collector’s item is te koop voor een adviesprijs van 210 euro.

Meer info: www.carandache.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten