maandag 9 mei 2016

Kaars in blik

Mme Butterfly vond een leuk cadeautje in haar brievenbus. En over leuke cadeaus schrijft ze graag een stukje.

Eigenlijk was het cadeau voor Moederdag bedoeld, althans volgens het begeleidende briefje. Een dag later is evengoed, vindt ze zelf. Ten eerste omdat echte liefde tijdloos is, ten tweede om al diegenen die om één of andere reden te laat zijn met hun presentje toch nog een uitweg te bieden. Want aan uzelve kent ge een ander, nietwaar?

Enfin, om niet te ver uit te weiden over nijpende zelfkennis en bijbehorende, onbedoelde vergeetachtigheden, volgt hier de praktische info: Spaas maakt sinds kort een geurkaars in een afsluitbaar blikje, goed voor een hoog schattigheidgehalte en een kleine attentie voor wie je lief is. Veel geld ben je niet kwijt om iemand ermee te kunnen verblijden; al voor € 3,25 per stuk (€ 6,45 per set) ben je gesteld. Speciaal voor wie houdt van het gebaar dat telt. En van een fijn geurtje op het terras. Of in huis. Jazeker, we love!


Belgische Spaas kaarsen zijn verkrijgbaar bij oa. Ava, Aveve, Carrefour, Colruyt, Brico, Eurotuin en de betere tuincentra in de geuren Ravishing Roses, Magnolia Clouds, Orange Blossoms en Violet Fields, stuk voor stuk met een brandduur van 18 uur. 

Meer info: www.spaas.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten