donderdag 21 april 2016

WIN WIN WIN! Bommen en granaten met fleur


Juwelen, bloemen, vlinders, bijen en de lentezon, meer heeft Mme Butterfly niet nodig om gelukkig door het leven te gaan. Het enige wat ze op momenten als deze ontbreekt, is een weidse tuin met dito panorama. Ze woont namelijk in het hart van de stad en is dan ook steeds op zoek naar creatieve oplossingen om het groengevoel toch maar enigszins vorm te kunnen geven op haar terras, in plantenbakken en potten allerlei. Met wisselend succes weliswaar, hoewel ze daar sinds kort een grote verandering in ziet komen. Ze heeft een Nederlands bedrijfje ontdekt dat het symbolische aan het aangename koppelt en heuse zaadbommen en -granaten met bloemenmixen produceert. Een idee waar ze helemaal voor te vinden is, ten eerste omwille van de originaliteit, ten tweede omdat onze wereld een invasie van tere schoonheid goed kan gebruiken. En niet het minst, omdat deze innovatie de bijen- en vlinderpopulaties opkrikt. En dat is nodig. Hoognodig zelfs. 

De bloemenmixen zitten vol bloemensoorten die de insecten aantrekken, voeden en hen helpen te overleven. Je gooit ze op eender welk troosteloos stukje aarde, zorgt voor voldoende water en wacht tot de zaadjes ontkiemen. De verwachte bloemenzee volgt als vanzelf. 

Mme Butterfly zou zichzelf niet zijn als ze deze fleurige pracht en praal niet met jullie zou delen, beste liefjes. Daarom wil ze heel graag zo’ n zaadbom en een -granaat (handgemaakt, leuk verpakt en volledig biologisch afbreekbaar) verloten onder wie eveneens wil genieten van een weldadig stukje natuur. 

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is www.zaadbom.com uitpluizen, het antwoord vinden op de onderstaande vraag en dat als de bliksem mailen naar elke@MmeB.be (voor 30 april 2016, middernacht). De winnaar van deze wedstrijd wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en krijgt de bloemenmixen netjes toegestuurd met de post. 

Onze wedstrijdvraag:

Hoeveel kost een zakje (10 zaadbommen) Lieveheersbeestjesmix? 

Veel succes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten