vrijdag 19 juni 2015

We love: zomershopping

Net zoals jullie, maakt Mme Butterfly zich op voor de vakantie die komen gaat. Haar favoriete zomerspullen heeft ze alvast uitgezocht. Nu is het enkel nog wachten op de zon, de zwoele avonden en de kans om lekker lang onderuit gezakt te genieten van alles wat het luie leven zo mooi maakt.

Geen zomer zonder de juiste sandalen aan de voeten. Dit paar van Paul Smith voldoet aan de hoge eisen van Mme Butterfly. Lakleer, een minimale hak en een hoge dosis glamour-zonder-franjes zijn volgens haar goed voor ieder moment van de dag. Prijs: € 345

Deze zonnebril Juliet van Tom Ford is heerlijk rond en staat symbool voor vrouwelijkheid uit de jaren zeventig. Op de voorkant kan je een metalen clip vastmaken vastmaken voor een 'dubbele brug - effect' en dus een flinke portie extra impact. Bestaat zowel in een zwarte versie, als in havana en onweerstaanbare wijntinten. Prijs: € 206


Voor een vrolijke bikini met tropische patronen van ongerepte natuur, met bloemen, fruit en palmbomen is Mme Butterfly altijd te vinden. Dit modelletje van Calzedonia vindt ze dan ook helemaal geknipt voor een dag zon en zee. Of zon en zwembad. Zon en terras, dat kan ook. Prijs bh: € 30. Slip: € 20.


Deze cocktail luistert naar de klinkende naam Negroni en maak je zo:
- Doe minstens 5 ijsblokjes in een glas
- Giet daar 3 cl Bankes gin bij
- Voeg hier 3 cl Campari aan toe
- Giet vervolgens 3 cl Cinzano rode vermouth erbij
- Roer goed en werk dan af met 1 sinaasappelschijfje


De afmetingen van 31x24x22 cm en het gewicht van 2,5 kg van deze barbecue maken ‘m geschikt voor zowat iedere gelegenheid. Een feestje op de camping, tijdens een picknick of zelfs op het terras van je appartement duldt vanaf nu geen moment uitstel meer. Prijs € 69. Van Culin-Art.com


Geen zomer zonder stijlvolle panama op het hoofd. Van Herman Headwear. Prijs: € 17,90


Een kom die bestaat uit een slakom, een hapjesschaal met verschillende vakjes en een deksel dat gebruikt kan worden als dienblad? Kom maar op met die pick-nicks in het park! Verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, groen en taupe. Vaatwasmachinebestendig. Prijs: € 51,50. Van Culin-Art.com


Deze sarong van Paul Smith staat ook op het verlanglijstje van Mme Butterfly. Ten eerste omdat ze houdt van flinterdunne stoffen, ten tweede omdat ze de kleurencombinatie erg geslaagd vindt. Prijs: € 135.

Kunst op het strand? Helemaal prima, vindt Mme Butterfly. Villebrequin, maker van de betere badkledij, nodigde fotograaf Massimo Vitali uit om zijn visie op het strandleven te vereeuwigen op een zwemshort en een strandtas. Het resultaat kan Mme Butterfly wel bekoren. Prijs strandtas: vanaf € 120. Zwemshort voor mannen: vanaf € 220.


Frisk koos voor de neo-pop van de Japanse kunstenaar Takashi Murakami om zijn frisse mini-muntjes in te verpakken. Kleurrijk, uniek en hip zijn de metalen doosjes zeker, kunstwerkjes zijn ze ook. Net zoals de smaken dat zijn: Terrifying Mint, Cherry en Exotic Fruit. Kortom, collector’s items waar Mme Butterfly blij van wordt. Te koop bij Carrefour, € 3 per stuk.

Daisy Dream Forever van Marc Jacobs is een eau de parfum dat doet denken aan eindeloze, blauwe luchten. Perfect geschikt voor een vleugje braam, blauwe regen, hout en kokos op je zomervel. Vanaf eind juli te koop in de parfumerie en warenhuis. Prijs 50 ml: € 76,95.

Wegdromen bij een goed boek doet Mme Butterfly het liefst in een helderwitte zetel, zoals deze van Home Autour du Monde bijvoorbeeld. 50's Zetel HonorĂ©, prijs: € 500.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten