woensdag 3 juni 2015

Pulled by the stars

Beste liefjes,

enkele blogposts geleden beloofde Mme Butterfly dat ze weer tijd zou maken om jullie te schrijven over de dingen die ze ziet en leuk vindt. Intussen is er alweer een week of twee verstreken en merkt ze dat ze haar belofte niet helemaal is nagekomen. Een beetje wel, maar niet genoeg. En dat komt omdat ze ingehaald wordt door werk en opdrachten en afspraken hier en daar en blablabla. Inderdaad, excuses zijn het zeker, maar waar zijn ze ook.

Wees gerust, het is niet zo dat Mme Butterfly zich niet heeft geamuseerd gedurende haar virtuele afwezigheid. Echt niet. Zo heeft ze de photoshoots van haar nieuwe collectie in goede banen geleid (dank je, topteam!), haar stocksale online gezet (kijk hier voor edele schatjes om van te houden), liefhebbers van schoonheid bijgestaan met raad en daad, expo's opgesteld én de resultaten van haar DinnerinG-workshops afgewerkt, gefotografeerd en bezorgd aan dolgelukkige ontwerpers-voor-even-en-het-leven (binnenkort ook hier te zien, jawel :)

Daarnaast verzamelde ze met veel plezier een heleboel leuke nieuwtjes voor jullie; lekkere, grappige, oogstrelende, verfijnde, sierlijke,... Helemaal zoals jullie het van haar gewend zijn. Maar je zal nog even moeten wachten om ze hier te kunnen zien.

Belofte maakt schuld, nietwaar?

Graag tot snel!

XXX,

Love life,
love Mme Butterfly
Geen opmerkingen:

Een reactie posten