donderdag 21 mei 2015

Zachte handen, de hele dag door


Mme Butterfly is al tijdenlang op zoek naar de beste handcrème. Want werken met porselein droogt haar vel uit. Onverbiddelijk. En dat vindt ze écht geen fijn gevoel. 

Talloze tubes en potjes heeft ze reeds leeg gesmeerd, maar steeds zonder langdurig resultaat. Tot ze de beroemde Eight Hour Cream Skin van Elizabeth Arden in handen kreeg. Een iconische gelcrème die een intensieve verzorging van wel acht uur lang belooft. Haar hart maakte alvast een sprongetje. 

En terecht, zo blijkt na een tijdje smeren. Een keer per dag is genoeg. De crème wordt snel door de huid geabsorbeerd en bevat glycerine, een vochtbinder, die de huid hydrateert door vocht aan te trekken en vast te houden. Kalmerende bestanddelen maken de huid glad en verzachten een ruwe, door weersomstandigheden aangetaste huid. Vettig is de crème niet. Een laagje dat aanvoelt als een ragfijne bescherming legt ie wel. 

De geur is licht, fris en herkenbaar door de combinatie van de bloemige en kruidige hartnoten, zoals rozen, lavendel, dennen en tijm. 

En zo is Mme Butterfly weer een tevreden vrouw.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment  75ml, €25,50. Verkrijgbaar bij de Parfumerie, warenhuis en goed gesorteerde drogisterij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten