dinsdag 5 mei 2015

DinnerinG, zelf gemaakt en gesmaakt!


Dat Mme Butterfly van juwelen houdt, weten jullie. Maar weten jullie ook dat ze heuse workshops geeft in deze mysterieuze materie? DinnerinG Classes noemt ze ze, een verwijzing naar lekker eten in een aangenaam gezelschap, en tegelijkertijd ook naar de grandioze ringen die in de jaren veertig en vijftig aan populariteit winnen bij liefhebbers van cocktailparty's waarbij zien en gezien worden hoofdzaken zijn. Vaak bezet met grote diamanten, saffieren, robijnen, smaragden en andere kleurrijke edelstenen doen deze dramatische ringen hun naam eer aan. 
Het hoeft dan ook geen betoog dat DinnerinG een uniek concept is waar het zelf maken van juwelen perfect samengaat met culinaire verwennerijen en heel veel gezelligheid. 

Afgelopen zaterdag mocht Mme Butterfly haar kennis en ervaringen delen met de leerlingen van de Herentalse kunstacademie, de school waar zij ooit als tienjarig ukje aan haar artistieke carrière begon. Een hele eer vond ze het, om met gelijkgestemd talent te kunnen werken aan wat haar het liefste is. Er was tijd voor studie, om te experimenteren, te creëren en om trots te zijn op de ontwerpen die op haar goedkeuring kunnen rekenen. Maar (en niet het minst) ook om samen te klinken op de heerlijke namiddag, om te proeven van de huisgemaakte cake en de oogstrelende porties rijstepap met bruine suiker. Genieten van het creatieve leven kortom, in het gezelschap van mensen met een groot hart voor schoonheid. Geef toe, wat kan een juweelontwerpster nog meer wensen?

 

       

De resultaten die deze workshop opleverde, worden afgewerkt in massief zilver of 18 kt goud, op maat en naar wens in de ateliers van Elke Peeters. Over een drietal weken zijn de juwelen klaar om te dragen. Hou deze blog dus goed in de gaten voor het vervolg!

Over DinnerinG 
DinnerinG meent dat een juweel pas echt persoonlijk wordt als je het zelf bedenkt én maakt. DinnerinG ontdoet een eeuwenoude techniek van zijn goedbewaarde geheimen en biedt je de mogelijkheid om het juweel van je dromen te realiseren met behulp van enkele uiterst eenvoudige, maar zeer doeltreffende handelingen. De individuele begeleiding, het maatwerk en de hoogstaande kwaliteit zijn standaard. Voorkennis is nooit vereist. Met een flinke portie enthousiasme kom je al een heel eind. 

Iedereen die verzot is op mooie juwelen en zin heeft om een onvergetelijk moment te beleven, kan een DinnerinG Class organiseren. Voor verdere inlichtingen, prijzen en afspraken kan je steeds terecht op het telefoonnummer 03 297 41 53 of mail je naar info@dinnering.be

Wil je liever op je eentje of met enkele vriendinnen een DinnerinG Class meemaken? Dan kan je op 11 oktober 2015 aanschuiven aan onze grote DinnerinG- tafel in b&b YENN, vlakbij het station in Leuven.

Meer info vind je op www.dinnering.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten