donderdag 23 april 2015

Win een reis naar Aruba!


Waar Mme Butterfly op dit moment van droomt, is een reisje. Naar een exotisch eiland in de Caraïben bijvoorbeeld. Compleet met wuivende palmen, helder water, betoverende vissen en parelwitte stranden. Met mangroven, schildpadden en vlinders in de mooiste kleuren. Naar Aruba dus. 

Voorlopig houdt ze het bij plaatjes kijken (de nieuwe juwelencollectie moet af, weetjewel), maar de gelegenheid om een uitje als dit te bemachtigen, laat ze niet aan zich voorbij gaan. Zoals het een echte vrouw van de wereld betaamt, deelt ze deze unieke kans dan ook graag met jou: op Eccentric Knokke kan je namelijk een reis naar Aruba winnen!

Zie jij jezelf al helemaal tot rust komen op een van de paradijselijke stranden van Aruba? Bezoek dan de Aruba-stand tijdens de Eccentric fair die doorgaat in Knokke van 30 april tot en met 4 mei. Je maakt er kans op een reis voor twee met verblijf in twee absolute tophotels. Zo kan je een verblijf van 4 nachten in het het über-romantische ‘adults only’ hotel Bucuti & Tara Beach Resorts aan het rustieke Eagle Beach en 3 nachten in het luxueuze, met een prachtige tropische tuin omgeven, Hyatt Regency Aruba Resort Spa & Casino, gelegen aan het bruisende Palm Beach, winnen.

Eagle Beach: fotogeniek strand met wereldberoemde ‘fofoti’ boom


Ongetwijfeld ken je het beeld wel: een azuurblauwe zee, parelwit strand en daarop een vreemd ogende boom. De ‘fofoti’ boom is uitgegroeid tot hét symbool van Aruba en maakte van Eagle Beach prompt een van de meest gefotografeerde stranden ter wereld. Het zand is er spierwit en van een uitzonderlijke kwaliteit. Eagle Beach is over het algemeen zeer rustig en dankzij de vele lage bomen een ideale plek om te picknicken of een boek te lezen. Gedurende een paar maanden per jaar is het ook de favoriete broedplaats voor schildpadden. Van Eagle Beach wandel je overigens naadloos via het exclusieve Manchebo Beach over in Druif Beach, dat haast even ongerept en exotisch oogt als zijn bekendere broer.

Mme Butterfly's keuze
Mangel Halto betekent letterlijk ‘hoge mangroven’ en daarmee weet je meteen wat het strand zo bijzonder maakt. Het strand is afgelegen en daardoor perfect voor een picknick. Ook waterliefhebbers komen aan hun trekken op Mangel Halto. Het rif gaat tot een diepte van maar liefst 33 meter, waardoor je als duiker makkelijk baracuda’s en octopussen kunt spotten. Snorkelaars leren er exotische vissoorten als papegaaivissen, doktersvissen, sponzen en anemonen kennen.

Mangel Halto, betekent letterlijk ‘hoge mangroven’
 


Wie zijn reis liever zelf wil samenstellen, kan bij KLM (www.klm.be) een rechtstreekse vlucht boeken naar Aruba met vertrek vanuit Amsterdam-Schiphol. Alternatief is een vlucht boeken met Delta Airlines (www.delta.com) vanuit Brussel. Overstappen doe je dan in de VS. Vanaf november zal ook ArkeFly (www.arkefly.nl), de Nederlandse tegenhanger van onze Jetairfly, rechtstreeks vliegen op Aruba vanuit Eindhoven Airport.

Laat je liever je vakantie op maat samenstellen, stap dan binnen bij je favoriete reisagent en vraag naar het aanbod van volgende Belgische touroperators:
• Silverjet: www.silverjet.be 
• Travelworld: www.travelworld.be 
• Enjoy Paradise: www.enjoyparadise.be 
• Rainbow: www.rainbow.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten